Lucie Havelka tog sin veterinärexamen från Kungliga Veterinäre Landbohögsskolan i Köpenhamn i 2000. Sedan har hon i 2002 vidareutbildat sig i veterinär kiropraktik på European Academy of Veterinary Chiropractic och akupunktur i 2003 hos Den Danska Veterinärförening.

Hon har jobbat med häst och smådjur i Danmark på Allerød Dyreklinik och hos Dyrlæge Katrine Langvad. I 2002 flyttade hon till Sverige och jobbade som Distriktsveterinär i Flyinge, för sen samma år öppna Ringsjöns Veterinärklinik, som välkomnar häst och smådjur. Lucie har även jobbat som volontär, där hon har kastrerat gatuhundar och hemlösa katter i båda Thailand och Indien

Leana Magner är djurvårdare på nivå 2 med en passion för sitt yrkesval. Med ett D9 intyg och ett diplom från UPH Academy i Älvsered, visar Leana sin dedikation och kunskap inom branschen. Genom sin utbildning och erfarenhet som undersköterska från humanvården har hon fått en bred kunskap om vård och omsorg.

Leana är en ivrig djurvän som valde att satsa på en karriär inom djurvård för att göra en skillnad i djurens liv och bidra till deras välbefinnande.